Buhar Kazanı, Kondens Hatları Kireç Ve Korozyon Önleyici

Orijinal fiyat: ₺1,00.Şu andaki fiyat: ₺0,00.

Stokta yok

Stok kodu: KK-BKKHKVKÖ 0036 Kategoriler:

Buhar Kazanı ve Kondens Hatları İçin Komple Bakım Kimyasalı Özellikleri

 korozyon ve kireç oluşumlarını önlemek için kullanılan özel bir kimyasaldır. Normal şartlarda kireç için ayrı, korozyon için ise ayrı kimyasallar kullanılmaktadır. tek başına iki ürünün işini görür.

kondensat devrelerin su buharı yoğuşma bölgelerinde karbondioksite bağlı asidik korozyonu önleyen ve oksijeni uzaklaştıran aynı zamanda oluşabilecek kireç tabakalına engel olan çok fonksiyonlu kimyasal bir üründür. Suyun iletkenliğini yükseltmez. Oksijene bağlı olarak yüksek sıcaklık bölgelerinde oluşabilecek pitting korozyonunu önler ve yüzeyleri pasive eder ve sistemi koruyan pH değerlerine ulaşmayı sağlar.

Kondens dönüş hatlarında delinmeleri ve bakım masraflarını minimuma indirger ve korozyon ürünü olan metal oksitleri dönüş suyu ile birlikte kazana yeniden girmesini önler, kireçten oluşan taşlaşmaları ve ısı transfer engelini önler.

Buhar Kazanı ve Kondens Hatları İçin Komple Bakım Kimyasalı Kullanım Şekli ve Oranı

 kireç ve korozyon oluşumuna karşı sürekli ve kesintisiz olarak kullanılmalıdır. Bunun için kazan beslemesine bağlanan dozaj pompası ile otomatik olarak kazana sürekli verilir. Böylelikle kazana ilave olan su miktarına karşılık otomatik olarak kimyasal ilavesi yapılmış olur.Sistemin korunmasında ulaşılması gerekli olan optimum pH=8.5-9 değerine ulaşılması.

Kazan suyunun analizi sürekli olarak yapılmalı sertlik, ph, sülfit, demir miktarlarının değerleri optimum miktarların üstüne veya altına düşmemelidir.

Besleme suyunun sertlik değerleriyle orantılı olarak 10 ile 100 ppm arasında dozajlama yapılır

Ambalaj Şekli:20L,10L,5L,1L.

Ek bilgi

Ağırlık

1 Litre, 5 Litre, 10 Litre, 20 Litre